Каталог товарів
Відкриття другого магазину мережі DomComfort!

Відкриття другого магазину мережі DomComfort!

Шановні клієнти!

Раді повідомити вам, що мережа DomComfort розширюється.  За адресою проспект Перемоги, 136, ТЦ VMB, 2 поверх відкрився наш другий магазин. Велика і дрібна побутова техніка, електронні прилади, меблі – все це ви зможете знайти саме тут.

DomComfort прагне зробити побут кожного максимально комфортним, тож наша мережа пропонує придбати товари у доступний споживчий кредит. Вам відмовили інші магазини чи банки? Ми розглянемо вашу заявку, адже відкриті для всіх клієнтів. Ми не переглядаємо кредитну історії і не вимагаємо офіційної довідки про доходи, кредитуємо студентів та пенсіонерів, у нас ви можете купити техніку в кредит без першого внеску, а якщо прилад не підійде – повернути його після мінімального строку без будь-яких штрафів. Придбавши у нас побутову техніку, ви отримаєте не просто товар! Ми безкоштовно доставимо його у призначене місце, допоможемо встановити і підключити, а якщо протягом гарантійного строку він зламається – заберемо на ремонт і на цей час замінимо аналогом.

З каталогом товарів DomComfort можна ознайомитися на сайті. Проте якщо вам важко зробити вибір, і хочеться особисто оцінити переваги тієї чи іншої техніки – завітайте до нового магазину! Наші менеджери готові відповісти на всі питання та допомогти зробити правильний вибір.

Магазин працюватиме без вихідних та перерв.

Режим роботи: з 10:00 до 20:00.

26.10.2019

Повернення до списку

Передзвоніть мені